Nyhetsbrev 7 Brf Ekbacken 2014

Nyhetsbrev 7 Brf Ekbacken 2014
Högdalen 2014-06-19

Årsstämma
Nu finns protokollet och årsredovisningen upplagda på hemsidan.

Rabatt
Nu har det planterats ölandstok i rabatten på sidan av trappan mellan vårat hus och Kinarestaurangen. Den rabatten är vår och vi fick extra pengar av Veidekke till det här för den hade de glömt bort.

TV-Kanaler

Nu har vi trimmat vår digital förstärkare i huset så alla kan nu se SVT1 och 2 i HD och TV4 HD digitalt i det vanliga antennuttaget. Men tv-apparaten måste klara av mpeg4/DVB-T2 och för TV4 HD krävs det programkort ifrån boxer. Perfekt nu med VM i fotboll!

Alla HD kanaler kräver en CA-modul och glöm inte att göra en kanalsökning.

Boxer: http://www.boxer.se/vart-utbud/hardvara/Boxer-TV-Module-CI-HD/

 

 

Nya källarförråd

De nya förråden finns nu på plats färdiga att tas i bruk och det finns ett fåtal lediga kvar för de som vill ha ett. Hör av er till Maria Axén i så fall.

Målarjobb

För de som vill så kommer Lennart Engblom finnas tillgänglig här i huset för privata målarjobb vecka 33 i augusti. Utnyttja ROT-avdraget! Då ska barnvagnsrummet snyggas till. Det är Lennart som varit här förut och åtgärdat allt i samband med diverse vattenskador och besiktningsjobb så han känner till huset väl. Hör av er i så fall på e-post till lellemalare@spray.se Betalar gör ni med egna pengar. ”Vill man byta tapet är det smidigast om man själv köper hem den. Spackel, tapetlim samt täckmaterial bjuder jag föreningens medlemmar på då jag har mycket över. Exakt pris för jobben kan jag lämna över mail om jag vet storlek på rum. Även veckan efter fungerar för min del om den fungerar bättre för någon.”
Trevlig Midsommar

Önskar

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset Kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15 för närmare information.