Brf Lokalen

Regler för uthyrningslokal

Lokalen

I lokalen finns en bäddsoffa för två personer, fyra kuddar, fyra filtar, en extrasäng, bord och stolar för sex sittande, toalett med dusch, ett litet kylskåp, mikro samt kaffebryggare och vattenkokare. Ta med lakan, handdukar samt eventuellt extra kuddar och filtar om så behövs.

Kostnad

Dygnspriset är 200 kronor. 

Bokning

Bokning kan endast göras av medlem i brf Ekbacken och sker via bokningskalendern som finns under fliken internt (kräver inloggning). Lokalen är avsedd för medlem och dess gäster. Vid bokning bekräftas om lokalen är disponibel. Den disponeras från och med klockan  14.00 första hyresdagen t.o.m. klockan 12.00 sista hyresdagen. Sista hyresdagen behöver därför inte markeras vid bokningen utan det är det antal dygn som påbörjas som markeras vid bokningen.

Om medlem har behov att hyra lokalen en längre period kontakta styrelsen.

Avbokning

Avbokning av lokalen ska göras senast 24 timmar innan disposition av lokalen. Annars blir man debiterad för de dygn man bokat.

Nyckel och betalning

Nyckelbrickan aktiveras under den tid man hyr lägenheten. Betalning sker via avgiften av MBF.

Digital utrustning

Det finns TV och DVD-spelare. Wifi finns tillgängligt och lösenordet fås vid tillträde.

För den gemensamma trevnaden

  • Lokalen ska städas och sopor slängas
  • Rökning är inte tillåten
  • Medlem som hyr lokalen är ansvarig för skador på inredning och annan utrustning som uppstått under hyrestiden.

Lokalen hyrs ut i befintligt skick och det är bostadsrättsinnehavaren som ser till att lokalen återställs efter uthyrningsperioden.

Husdjur

Djur är inte tillåtna i lokalen.

Ansvar

Det är bostadsrättsföreningens styrelse som beslutar om villkoren för lokalens användning. Det är respektive medlems ansvar att svara för att gästerna följer föreningens regler.