Nyhetsbrev 5 Brf Ekbacken 2015

Nyhetsbrev 5 Brf Ekbacken 2015

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2015-03-17

 

Årsstämma

Den närmar sig och vi har lagt ut den ännu inte signerad Årsredovisningen på hemsidan under ”Info till boende”. Den ordinarie kommer biläggas kallelsen när den kommer. Vi har fått ett förslag ifrån Fastum på nya stadgar för att anpassa oss till det nya redovisningsregelverket K2 som gäller vår förening nu. På stämman kommer vi rösta om det. De nya och de nuvarande stadgarna finns på hemsidan under ”Info till boende” längst ner på sidan. Glöm inte att motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 45 dagar innan stämman som hålls som vanligt i Högdalskyrkan den 28 april.

 

Vårstädning!

Boka söndagen den 10 maj för att hjälpa till att få snyggt i och runtomkring huset. Det finns flera saker att göra och allt som görs är sparade pengar som vi kan förstärka vår ekonomi med istället.

 

Hemsidan

Äntligen! Glöm inte att kolla in den och alla nyhetsbrev läggs ut där oxo.

 

Parkering

Alla heltidsplatser är just nu tecknade så nästa som vill ha en p-plats får ställa sig i kö. Just nu finns det endast kvällstid och helger kvar.

 

Jobba i styrelsen

Det kommer finnas plaster i styrelsen som behöver fyllas till årsmötet i april. Så om du är intresserad av att hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedningen. Valberedningen består för närvarande av:

Niklas Björklund e-post: nibjnd@gmail.com

Ann-Margret Hellberg e-post: ann-margret@rocketmail.com

 

 

Om du har förslag /idéer på förbättringar eller en åsikt om något som rör oss här i huset så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Alla synpunkter emottages tacksamt!

 

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.

Trädgård: Kontakta Kirsten Nyberg på plan 7.