Nyhetsbrev 11 Brf Ekbacken 2015

Hej                                                                                                       Högdalen 2015-09-03

Bredband

I dagarna har vi skrivit på ett 3 års avtal med Ownit om gruppanslutning för hela huset. Alla lägenheterna kommer få bredband

500-1000/500-1000 Mbit/s (Gigabit) och diverse tv kanaler utan någon avgiftshöjning alls. Det startar 1 November 2016 så det är mer än ett år till dess. Viktigt är att alla måste se till och säga upp sina nuvarande abonnemang i tid. Mycket mer information kommer. Det finns en ny sida på hemsidan under ”Info till boende” som heter Bredband 2016.

Där kommer all information läggas ut. Just nu ligger där resultatet av enkäten i våras och några artiklar saxade ur DN.

 

Obehöriga

Vi vill bara påminna om att vi alla måste hjälpa till att hålla våra ytterdörrar stängda och hålla obehöriga personer utanför. Det har förekommit försök till identitetsstölder i postfacken och nu sist var det en ”gardinförsäljerska” som ringde på dörrarna.

 

Extra bord+Stolar

Det finns 2 ihopfällbara bord 240 cm långa och 10 stycken stapelbara stolar för utlåning till den som tillfälligt behöver extra i sin lägenhet. Men de får inte lämna huset.

 

ExtraÅrsstämma

Vi var ca 12 lägenheter representerade och stämman klarades av väldigt snabbt. Nu är sidan på hemsidan med de gamla stadgarna borttagen och den sida som förut hette ”Nya stadgar” innehåller nu våra ordinarie stadgar.