Nyhetsbrev 4 Brf Ekbacken 2016

Nyhetsbrev 4 Brf Ekbacken 2016

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2016-03-09

 

Stamspolning/Avloppsrensning

Äntligen! Det är hög tid att rensa våra avlopp så nu behövs det tillträde till alla lägenheterna vecka 12. Måndag 21 mars, Tisdag 22 och Onsdag 23 är det Serviceläge på låset om ni vill ha avloppen rensade. De börjar nerifrån och jobbar sig uppåt. Det är påskveckan, så glöm inte det här!

Det är firman Haggrens Rör som gör jobbet. http://haggrensror.se/

Serviceläge är att vrida tillbaks nyckeln till ”klockan 11” innan den dras ut ur låset när man går hemifrån.

 

Årsstämma 2016

Tisdagen den 19 april klockan 18:00 kommer vår årliga stämma att äga rum. Samma plats som förr, Högdalskyrkan vid busstorget. En formell kallelse till stämman kommer senast två veckor innan stämman äger rum. Men redan nu finns Årsredovisningen och de motioner som kommit in att läsa på hemsidan. Under sidan Arkiv. http://www.brfekbacken.se/arkiv Läs och kommentera gärna!

 

Bredband i Höst

Den 1 november i år går vi över med en gruppanslutning för hela huset till Ownit som då tar över och kommer sköta vårt bredbandet. Så glöm inte att säga upp era nuvarande avtal i tid så ingen behöver ha dubbla abonnemang. Gäller även tv kanaler! Mer info kommer när det börjar närma sig i höst.

 

 

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.