Nyhetsbrev 20 Brf Ekbacken 2016

Nyhetsbrev 20 Brf Ekbacken 2016

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2016-12-21

Sopor

Öppna och släng påsen i sopbehållarna och ta ett steg in om den första är full. Hur svårt kan det vara? Ni som inte gör det måste sluta med det. Det är ett beteende som bara ställer till det för de som ska hämta soporna och för de som kommer efter och får lukta lite extra på dina sopor.

 

Såhär står det nu i ordningsstadgarna:

  1. Hushållssopor måste kastas i en av sopbehållarna i sophuset utanför entrén. Är den första behållaren full så använd den nästa längre in i sophuset. Lägg inga soppåsar på ett stängt lock eller fortsätt bygga på höjden om behållaren är full

Hissar

Styrningen till hissarna är ändrade så nu kommer endast den hiss man trycker på.

 

Balkonginglasning

Det är några som visat intresse och om det är fler intresserade så kan det påverka priset. Om ni är intresserade så hör av er till styrelsen så kopplar vi ihop er. Det finns ett generellt bygglov för inglasning som gäller i två år till för hela huset.

 

Lekplats

Styrelsen undersöker intresset för att köpa in någon gunga eller något annat i närheten av sandlådan i samband med att grönytan görs i ordning i vår. Men vill gärna ha in förslag och tips!

 

God Jul och Gott Nytt År

Önskar

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.