Nyhetsbrev 2 Brf Ekbacken 2017

Nyhetsbrev 2 Brf Ekbacken 2017

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2016-03-05

 

Tjuvar vid Postfacken

Det har rapporterats om försök av tjuvar att fiska upp post i postfacken. Håll utkik och meddela styrelsen snarast om ni ser något misstänkt. En person speciellt har setts här i huset flera gånger tidigare och är starkt misstänkt att ligga bakom flera incidenter.

 

Sopor/Återvinningsrummet

Det fortsätter att vara oordning i soprummet. Så pass att vi blir tvungna att ta ut en extra avgift på 100 kronor per lägenhet senare i år om det fortsätter såhär. Mycket viktigt att lägga soppåsarna i ett kärl där de får plats och inte ett som redan är överfullt.

 

Nu kommer plastkärlen i återvinningsrummet tömmas varje vecka, likadant som de för papper

Mycket viktigt att alla följer de uppsatta skyltarna och slänger saker i de rätta kärlen. Tryck ihop kartonger så att de tar så liten plats som möjligt. Släng rätt sorts glas i rätt behållare. Släng ingenting på golvet.

Årsstämman

Årets stämma blir den 4 april klockan 18:00. Platsen är samma som förra året dvs. i Högdalskyrkan vid busstorget. Årsredovisningen och motioner kommer läggas ut på hemsidan snarast möjligt under fliken Arkiv. Officiell kallelse kommer senast 14 dagar innan stämman. www.brfekbacken.se

 

Förråden

Styrelsen har beslutat sänka månadsavgiften på alla förråd med 100 kronor ifrån 1 april.

 

Håkan

Med vänliga hälsningar

Styrelsen BrfEkbacken

Skebokvarnsvägen 366

12450 Bandhagen

mailto: styrelsen@brfekbacken.se