Nyhetsbrev 12-2017

P-platser

Beslut om att avgiftssänka alla p-platser från och med 1 oktober. 100 kronor för den utan stolpe och 150 kronor för den med stolpe per månad. Du som inte har behov av din elstolpe ombeds att lämna tillbaka nycklarna. Gudjon Hallgrimsson på plan 3 ansvarar för insamlingen.

Cyklar

Om du glömt att ta bort märkningen på din cykel eller barnvagn som står i något av förråden får nu en sista chans. Sista datum för bortforsling är framskjutet till 1 september 2017.

Filter och brandvarnare

Nya filter och brandvarnare är på gång under hösten. Vi kommer att meddela när det är dags att byta.

Andrahandsuthyrning

Du som har hyrt ut din lägenhet i andra hand utan att meddela styrelsen ombeds att göra det med omedelbar verkan. Du har skyldighet enligt bostadsrättslagen att informera styrelsen.

”Att hyra ut lägenheten utan medgivande från din bostadsrättsförening är grund för uppsägning av din bostadsrätt. Även uthyrning efter att tidigare tillstånd löpt ut räknas som en otillåten andrahandsuthyrning”.

Blanketter för andrahandsuthyrning kommer att finnas på de interna sidor som kommer att släppas inom en snar framtid.

Förvaring i trapphus

Det är inte tillåtet att förvara något i trapphuset. Inga dörrmattor m.m. får läggas utanför ytterdörren. Detta gäller med anledning av brandrisken och för att det ska vara fria vägar om olyckan skulle vara framme. Du får heller inte förvara sopor där av samma anledning men också för att det är ohygieniskt.

Styrelsen