Nyhetsbrev 5-2018

Lås

Nu har det nya låssystemet börjat gälla och här kommer en beskrivning hur det kommer att fungera.

Kontrollera att ditt telefonnummer är rätt genom att ringa upp det från porttelefonen på entréplanet. Gör det inte det så kontakta Lage Hellberg via kontaktformuläret på hemsidan så ser han till att rätt nummer blir inlagt.

Om någon ringer på så öppnar du porten genom att trycka antingen siffran 5 eller * (stjärna). Om man inte väntar besök så kan man svara genom att trycka på telefonsymbolen på mobilen eller svara som vanligt i en fast telefon. Porttelefonen kommer att vara stängd mellan 22.00 – 06.00 för att minimera risken för busringning på olämpliga tider.

Vi kommer att fasa ut möjligheten att använda portkoden och på sikt även ta bort låskolvarna i entrédörrarna. Naturligtvis kommer det finnas ett backupsystem som ser till att vi ska kunna komma in i fastigheten om det skulle bli strömavbrott.

Varje lägenhet har tilldelats 3 (tre) nyckelbrickor och har man behov av flera går de att beställas via kontaktformuläret på hemsidan till en kostnad av 100 kronor styck. De debiteras på kommande månadsavgift.

Skulle oturen vara framme och man blir av med en nyckelbricka är det viktigt att meddela styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan för att kunna spärra den i systemet. Viktigt är då att du behöver ange nyckelnummer och lägenhetsnummer.

Föreningslägenheten öppnas med nyckelbrickan och de tider som gäller är från klockan 14.00 första dagen till 12.00 sista dagen. Har du gäster som endast ska stanna en natt så boka ankomstdagen.

Styrelsen

Den nya styrelsen ser ut som följande:

Niklas Björklund (ordförande)
Lage Hellberg (kassör)
Marianne Hernodh (sekreterare)
Sören Nyberg (ledamot)
Rebecca Thorsén (ledamot)
Jenny Wu (suppleant)
Maria Hildning (suppleant)

Styrelsen önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!