Nyhetsbrev 15 Brf Ekbacken 2015

Nyhetsbrev 15 Brf Ekbacken 2015

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2015-09-29

Trädfällning&Höststädning

Den stora tallen och två av de mindre ekarna har tagits bort. Nu har det blivit ljusare och förutsättningarna för att blommor ska trivas nere på marken är mycket bättre. Träden stod lite för nära huset. Höststädning genomfördes som planerat och vi hade tur med vädret, plus att det blev snyggare runtomkring.

Det finns fortsatta planer på att göra gräsmattan större genom att fylla ut marken i nivå med gångvägen som går bredvid.

 

 

Stölder

Det har stulits 3 stycken cyklar ifrån cykelrummen vid två tillfällen som vi vet om. Låsen till cykelrummen har blivit manipulerade med cigarrettfilter som tryckts in i låsen. Så dörren stängs som vanligt med går att öppna utan nyckel.

Hjälp till att kolla låsen och rapportera allt ovanligt till styrelsen. Polisanmäl alla stölder.

 

Även stöld ur tre stycken källarförråd på plan 2 har upptäckts. Tjyvarna hade till och med hängt på ett eget hänglås för att stölden inte skulle upptäckas. Tillgreppet skedde i lördags och igår och nu misstänker vi att det kan finnas nycklar i omlopp som hamnat i orätta händer. Vi kommer snarast möjligt byta lås och lämna ut nycklar till de som har förråd både på plan 2 och 3. Kolla era källarförråd så snart som möjligt och polisanmäl alla stölder.

 

 

 

Den kalla årstiden börjar

Varje år vid den här tiden kommer en del klagomål om att det är kallt i lägenheterna. Det har sina orsaker och därför vänligen läs på vår hemsida där det står mer i detalj förklarat varför det kan upplevas som kallt inomhus och hur det ska fungera i vårt hus. Men det ska fortfarande inte understiga 21 grader. Är det stor skillnad så ta kontakt med styrelsen, men mät först. Mätpunkten ska vara på en vägg mitt i lägenheten ca 100 cm upp.  Läs mer på hemsidan ”Info till boende” under ”Allmänt” och stycket ”Värme och ventilation”

 

Om du har förslag /idéer på förbättringar eller en åsikt om något som rör oss här i huset så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Alla synpunkter tas tacksamt emot!

 

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.