Nyhetsbrev 16 Brf Ekbacken 2015

Nyhetsbrev 16 Brf Ekbacken 2015

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2015-10-08

Obligatorisk Ventilations Kontroll

OVK ska göras vart tredje år och nu är det dags igen för oss. Alla lägenheter gås igenom och ventilationen mäts upp. Det innebär att det är dags igen för tillträde och serviceläge på låset om ingen är hemma. Måndagen och tisdagen den 9 och 10 november är det dags. Serviceläge: lås som vanligt när ni går ut men vrid tillbaks nyckeln till kl 10:00 innan den dras ur låset.

 

Kranbil på parkeringen

På torsdag och fredag den 15 och 16 oktober nästa vecka behövs tillträde till p-platserna nummer 33 till 44 från och med klockan kl 7:00 på morgonen.

Ni som de p-platserna glöm inte att flytta bilen då. Väldigt viktigt!

Det är fortsatt jobb på fasaden för att hitta och åtgärda läckor till de två lägenheterna som har problem med inträngande fukt när det regnar och blåser kraftigt.

 

Stölder

Stöldernas omfattning har varit större än vad vi först trodde. Både i källarförråden och i cykelrummet. Fler har anmält. Nu kommer låset till källarförråden bytas ut och bara de som har förråd får nyckel dit.

Släpp inte in obehöriga och rapportera till styrelsen om ni ser något misstänkt.

 

 

Den kalla årstiden börjar

Varje år vid den här tiden kommer en del klagomål om att det är kallt i lägenheterna. Det har sina orsaker och därför vänligen läs på vår hemsida där det står mer i detalj förklarat varför det kan upplevas som kallt inomhus och hur det ska fungera i vårt hus. Men det ska fortfarande inte understiga 21 grader. Är det stor skillnad så ta kontakt med styrelsen, men mät först. Mätpunkten ska vara på en vägg mitt i lägenheten ca 100 cm upp.  Läs mer på hemsidan ”Info till boende” under ”Allmänt” och stycket ”Värme och ventilation”

 

Om du har förslag /idéer på förbättringar eller en åsikt om något som rör oss här i huset så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Alla synpunkter tas tacksamt emot!

 

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.