Nyhetsbrev 5 Brf Ekbacken 2017

Nyhetsbrev 5 Brf Ekbacken 2017

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2016-03-27

Störningar i huset

De av styrelsen kända personer som sedan mer än ett år tillbaka ligger bakom de störningar och inbrott i källarförråden i huset är helt obehöriga. Alla uppmanas att ringa 112 till polisen och rapportera om de eller andra obehöriga påträffas inne eller omkring huset på vår tomt. Polisen var återigen här i huset idag och avvisade personerna ifråga.

 

Den kontakt med boende i huset de uppger kommer om bara några dagar flytta härifrån och då kommer det inte finns något som helst skäl för de här personerna att vara här.

Återigen så ring polisen på 112 om de dyker upp.

 

Portkod

Ny portkod ????. Det snabba bytet beror på störningar och otillåtet spring i trapphuset de senaste dagarna.

 

Vinterdäck i barnvagnsrummet

De vinterdäck som ligger där nu kommer tas bort om de inte försvinner senast nästa fredag den 31 mars. De får inte förvaras där.

 

Årsstämman

Årets stämma blir den 4 april klockan 18:00. Platsen är samma som förra året dvs. i Högdalskyrkan vid busstorget. Årsredovisningen, förslag om stadgeändring och motioner ligger nu på hemsidan under fliken Arkiv. www.brfekbacken.se

 

Boka in tiden och kom på stämman!

 

Förråden

Den aviserade sänkningen hann inte MBF med att administrera som framgår av de senaste avierna. Men nya avier är på gång och kommer att skickas ut i dagarna.

 

Styrelsen har beslutat sänka månadsavgiften på alla förråd med 100 kronor ifrån 1 april.