Nyhetsbrev 1 Brf Ekbacken 2015

Nyhetsbrev 1 Brf Ekbacken 2015

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2015-01-21

 

Flytta Bilen!

 

För att förhindra att fukt tränger in via inluftventilerna under fönstren kommer alla galler där på utsidan av huset bytas ut till en säkrare liten box. Det jobbet börjar nu på måndag morgon den 26 januari redan 06:30. Då kommer det en kranbil till baksidan av huset så alla bilar på parkeringsplatserna 30 – 44 måste absolut vara bara borta senast 06:00. Om jobbet går bra så kan p-platserna användas som vanligt redan på tisdagen. På tisdagen måste däremot hcp platserna på Skebokvarnsvägen oxo vara tomma. Jobbet beräknas pågå till och med onsdagen den 28 januari. Firman som gör jobbet är:

Roger Löfström Bygg & Plåt AB

Stavavägen 19

S-184 43 Åkersberga

Tel 08-540 670 50

Mobil 070-714 71 75

Mail  info@byggplat.nu

 

Balkonginglasning

Nu finns det två stycken offerter att titta på. Det är ca 5 stycken i huset som är på gång att gör en helinglasning. Den som är intresserad kan kontakta Åsa Midbeck på plan 3 för mer information.

 

Jobba i styrelsen

Det kommer finnas plaster i styrelsen som behöver fyllas till årsmötet i april. Så om du är intresserad av att hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedningen. Valberedningen består för närvarande av:

Niklas Björklund e-post: nibjnd@gmail.com

Ann-Margret Hellberge-post: ann-margret@rocketmail.com

 

 

Om du har förslag /idéer på förbättringar eller en åsikt om något som rör oss här i huset så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Alla synpunkter emottages tacksamt!

 

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.

Trädgård: Kontakta Kirsten Nyberg på plan 7.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.