Nyhetsbrev 3 Brf Ekbacken 2015

Nyhetsbrev 3 Brf Ekbacken 2015

 

Hej                                                                                                       Högdalen 2015-02-18

 

Postfacken

Vi fick ett brev ifrån Posten där de påpekade att vi inte fick ha stängda luckor på postboxarna! Om vi inte åtgärdade det skulle vi få hämta posten på brevbärarkontoret efter den 16 februari.

Men vi fick ett tips om en sorts klaff som sitter på luckorna som gör att luckan bara kan öppnas lite grann. Tillräckligt för att stoppa in ett brev.

Det har nu Lage och Sören fixat!

 

Årsstämma

Vi har fått ett förslag ifrån Fastum på nya stadgar för att anpassa oss till det nya redovisningsregelverket K2 som gäller vår förening nu. På stämman kommer vi rösta om det. De nya och de nuvarande stadgarna finns på hemsidan under ”Info till boende” längst ner på sidan. Glöm inte att motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 45 dagar innan stämman som hålls som vanligt i Högdalskyrkan den 28 april. Kallelse med årsredovisning kommer senare.

 

Hemsidan

Äntligen! Nu har vi fått ett nytt utseende på hemsidan tack vare en insats av Marianne Hernodh som lagt över den på WordPress.  Alla nyhetsbreven kommer läggas ut där oxo alltefter. Stort tack till Marianne för den insatsen!

 

Jobba i styrelsen

Det kommer finnas plaster i styrelsen som behöver fyllas till årsmötet i april. Så om du är intresserad av att hjälpa till i styrelsen så hör av dig till valberedningen. Valberedningen består för närvarande av:

Niklas Björklund e-post: nibjnd@gmail.com

Ann-Margret Hellberg e-post: ann-margret@rocketmail.com

 

 

Om du har förslag /idéer på förbättringar eller en åsikt om något som rör oss här i huset så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Alla synpunkter emottages tacksamt!

 

Håkan

Styrelsen

Brf Ekbacken

Epost: styrelsen@brfekbacken.se

Hemsida: http://www.brfekbacken.se/

Klub366: Aktiviteter i huset kontakta Ann-Margaret Hellberg på plan 15.

Trädgård: Kontakta Kirsten Nyberg på plan 7.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.