Nyhetsbrev 3-2019

Bergvärmen 

Nu har bergvärmen tickat på i cirka ett halvår och fungerar bra. Och än så länge ser det positivt ut. 

Köksfläktfilter 

Styrelsen har köpt in filter till köksfläktarna till ett självkostnadspris på 200 kronor. Hör av dig till styrelsen om du är intresserad att byta.  

Rökning 

Numera är det förbjudet att röka vid entréer och lekplatser. Skyltar är uppsatta och askkoppen på plan 3 är ska monteras bort. 

 Elementfilter 

Du som inte hämtat ut dina elementfilter uppmanas att göra det. Vi kommer att finnas på plats i teknikrummet på plan 2: 

Söndagen den 25 augusti klockan 18.00 – 19.00 

Måndagen den 26 augusti klockan 18.00 – 19.00 

Har du inte möjlighet att hämta dem vid tillfälle så hör av dig så löser vi det på annat sätt. Om du väljer att inte hämta ut dem kommer vi att anlita vår fastighetsskötare för att byta dem till självkostnadspris.

 Post 

Det är några grannar som upplever att de får post i sina brevlådor som inte är deras.  Det är alltså någon i huset som lägger sin post, reklam och skräp sin grannes brevlåda. Du som gör det uppmanas att omgående sluta med detta! 

Barnvagnsrummet 

Det har blivit trångt i barnvagnsrummet på entréplanet som endast är avsett för barnvagnar. Nu är det många som använder det som cykelförråd vilket gjort att det blivit trångt. Vi har två stora cykelrum i källaren som är avsedda för just cyklar. Vill man inte göra sig omaket att ta ner cykeln dit får man helt enkelt förvara den i lägenheten. 

Facebook 

Det finns en Facebookgrupp som är skapad för vår förening. Den drivs inte av styrelsen utan är en fristående grupp. Sök på Brf Ekbacken Högdalen och se till att bli medlem.